Πρόγραμμα

EA
Τρίτη 14:30 - 16:00
-
KOZANI

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ VII

Προεδρείο: Ελένη Γελαστοπούλου, Θεόδωρος Σεργεντάνης

  • ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΙΙ [ΕΑ37-ΕΑ44]

Λαμπρινή Τσιτσώνη, Ελένη Γελαστοπούλου, Γεώργιος Χαραλάμπους

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διαχείριση Υγείας», Πανεπιστήμιο Frederick, Λευκωσία, Κύπρος

Δήμητρα Παπαγεωργίου, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Κοντογιώργης

Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Ιατρική Σχολή, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

Ηλίας Γκούντας1, Αναστάσιος Σκρουμπέλος1, Γεώργιος Τρίμης1, Νίκος Μαρκουλάτος1, Ugne Sabale2, Stina Salomonsson2, Kunal Saxena3, Λάζαρος Πουγγίας1, Αντώνης Καρόκης1

1MSD Ελλάδος

2Center for Observational and Real-World Evidence (CORE), MSD, Stockholm, Sweden

3Center for Observational and Real-World Evidence (CORE), Merck & Co., Inc., Rahway, NJ, USA

Κωνσταντίνος Κάσσανδρος1, Χρήστος Κοντογιώργης1, Ευάγγελος Μανωλόπουλος2, Πασχάλης Στειρόπουλος3, Θεόδωρος Κωνσταντινίδης1

1Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

2Εργαστήριο Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

3Τμήμα Πνευμονολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα

Λουζέλα–Μαρίνα Ντάφλα¹,², Καλλιόπη-Άννα Πούλια3, Ιωάννης Ντούπης4, Νικόλαος Κοτσόπουλος1, Ιωάννης Υφαντόπουλος1

¹ΜΒΑ στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων Υγείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

²Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – ΕΟΠΥΥ, Ελλάδα

³Εργαστήριο Διαιτολογίας και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

⁴Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας και Διαβήτη, Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, Ελλάδα

Λουζέλα–Μαρίνα Ντάφλα¹,², Καλλιόπη-Άννα Πούλια3, Ιωάννης Ντούπης4, Νικόλαος Κοτσόπουλος1, Ιωάννης Υφαντόπουλος1

¹ΜΒΑ στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων Υγείας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

²Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – ΕΟΠΥΥ, Ελλάδα

³Εργαστήριο Διαιτολογίας και Ποιότητας Ζωής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελλάδα

⁴Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας και Διαβήτη, Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, Ελλάδα

Ευανθία Σακελλάρη1, Ελένη-Ζωή Φενερλή1, Χρήστος Πράπας1, Heli Aarnio2, Αρετή Λάγιου1

1Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ελλάδα

2Faculty of Health and Well-being, Turku University of Applied Sciences, Finland

Ραΐσσα Κουζνετσώβ1, Σπυρίδων Μουλίνος2, Παναγιώτης Αγγελόπουλος3, Ιωάννης Δημάκος4, Φίλιππος Γουρζής5, Ελένη Γελαστοπούλου1

1Εργαστήριο Υγιεινής, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάδα

2Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Ελλάδα

3Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ελλάδα

4Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάδα

5Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελλάδα